Jak jsme se " vloupali " do Centrum Galerie + Halloween GIVEAWY/ukončeno/

Ahoj! 
Vzpomínáte si na článek z mého narozeninového dne v Drážďanech? Dneska vám totiž napíšu něco podobného, konkrétně report ze včerejších nákupů v Centrum Galerie, kde jsme opět navštívili Primark. Nejprve si však pojďme vysvětlit, jak jsme se "vloupali" do ono nákupního centra😁. Naše původní vize totiž byla, vyrazit brzy ráno, vyzvednout naše kumpány, kteří s námi absolvovali i mé narozeninové nákupy (viz článek zde) a vyhnout se tak davům lidí, které přehazují věci v regálech a přímo šílejí po Primarku. Nutno podotknout, že tito samí lidé si ve finále stěžují, jaký je v regálech bordel a že je v obchoďáku moc lidí a KOČÁRKŮ!




Vize se nám splnila. Přijeli ještě před otevíračkou 😅. No a komu by se chtělo čekat venku žejo. Hlavní dveře na střešním parkovišti otevřené nebyly, ale směřovaly nás do vchodu, který je otevřený 24h denně. To bychom totiž nebyli my, abychom to nevyzkoušeli. Ocitli jsme se tak v naprosto prázdném nákupním centru, kde nás překvapil výhled na čekající lidi před vchodem 😂Nebudu vám lhát, cítili jsme se trochu nevítaně. 


Během dne samozřejmě padlo nespočet hlášek, které ani nejsou hodny zveřejnění 😂. Z nákupů jsme si každý něco odnesl, včetně té největší Primark tašky, co existuje😄! 


Tentokrát tam měli i hezké věci pro chlapy. Sice si jeden z nejmenovaných kumpánů nevybral z toho miliónu bund ani jednu, ale tak on je jen náročný, že jo?! 👀 Naopak můj přítel si vybral vše co potřeboval - teplejší bundu, šálu a čepici.
Moje úlovky jsou tentokrát jenom basic trika, která jsem měla v plánu si koupit. Dalším úlovkem je boží šála, kterou jsem sháněla už minulý rok! Chtěla jsem totiž přesně nějakou takovou v neutrální barvě s modrým proužkem😅 Musí se mi hodit k jedněm Nike botkám, chápete ne 😂😇! Nakonec jsem ulovila spodní prádlo a punčocháče, kterých nemám, jakožto milovnice sukní nikdy dost.


No a jelikož bude ten Halloween, rozhodla jsem se 3 vás obdarovat maličkostmi v podobě balzámů na rty právě z Primarku! Jeden je v motivu ducha, druhý v motivu boží dýně a jako poslední tu máme set metalických lesků na rty, které se barvami perfektně hodí na podzim a halloween párty! 😉 

Jak nějakou cenu vyhrát?

 Jednoduše! Stačí mi do komentářů napsat váš nejsilnější hororový zážitek spolu s cenou, kterou si přejete vyhrát! V neděli 22.10. vyberu 3 vaše příběhy, které mě oslovili nejvíce 😍!


Těším se na vše příběhy
-Anička
Nezapomeňte mě také sledovat na ostatních sociálních sítích
Pokud máte rádi moje články, dejte mi prosím vpravo v menu odběr a followněte mě na instagramu(annevenkrbcova) a youtube(Anna Venkrbcová). Pokud mi navíc do komentářů napíšete VAŠE ostatní sociální sítě - ráda vás follownu zpátky💓

41 komentářů:

  1. Hezké kousky :) v Primarku už jsem dlouho nebyla a je pravda, že mě vždycky ty davy lidí také odradí :D

    OdpovědětVymazat
  2. Najviac sa mi páči šál a tie halloweenske vecičky sú rozkošné! :)


    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář :) o halloween vecičky můžeš soutěžit :)

      Vymazat
  3. Myslím, že to basic tričko mám akorát ve fialové barvě :D. Ale primark popravdě nemusím kvůli lidem a tomu nepořádku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ve fialové ho tam měli také :D Nepořádek tam byl odpoledne velký - lituji těch, kteří to musí po zavíračce uklízet.

      Vymazat
  4. V Primarku jsem byla poprvé v Anglii rok zpátky a nikdy nezapomenu na ten dav lidí! Bylo to opravdu šílené. :D Trička vypadají skvělé, taky bych si ráda koupila nějaké jednobarevné bez potisku, tak snad se zadaří a ta šála- nemám slov! ♥
    Ach ty punčocháče- těch opravdu není nikdy dost. Hlavně mně se je pokaždé podaří potrhat. Nejspíš už jsem v tom přebornice, proto při sobě musím nosit vždy aspoň jedny náhradní. :D
    A jelikož se mi opravdu líbí ten balzám v motivu dýně, tak ti sem napíšu jeden můj příběh, který asi není zas až tak hororový, ale podělit se s ním můžu. :D :)
    Takže! Bylo to tak 8-10 let zpátky, kdy jsem ještě chodila na základku a oba mí bráchové u nás ještě bydleli. Myslím, že to bylo někdy v Listopadu, protože už byla venku pořádná zima a brzo dost velká tma a stalo se to nejspíš nějak kolem 6té odpoledne, kdy jsme uslyšeli zvláštní zvuky z dolního patra. Možná bychom to ani neřešili, ale znělo to jako normální lidská chůze a bylo vyloučené, aby dole někdo byl, takže se tam šli naši podívat a já byla strachy bez sebe, že tam jdou a něco se jim stane. Vrátili se asi o deset minut později a dozvěděli jsme se, že dole nikdo nebyl, ale před pokojem, kde umřela babička byly u dveří pod hodinama dva klíče uloženy do tvaru kříže. Bylo to dost zvláštní a dodnes na to nějak nedokážu přestat myslet a vysvětlit si to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šála je úplně božííí, jen trochu pouští chlupy :D! Příběh super! Docela jsem se při čtení bála :D Dám ti vědět, zda vyhraješ cenu :)

      Vymazat
  5. Týjo, já ti ten Primark tak závidím! Všude ho mám daleko, ale určitě se tam chci jednou podívat :)

    https://wantbefitm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. tech hororovych zazitku mam celkem spoustu, takze ani nevim, jaky vybrat.
    kazdopadne me napada třeba zážitek s mym psem, stalo se to třeba před dvouma rokama, rodice odjeli na tyden na dovolenou, a doma jen ja a muj hlidac (jorksir), lezime po tme a koukáme na TV (zadny horor, ale nejaka komedie), vždy, když se pes boji, tak zacne vrcet, třeba když jsme venku a vidi psa, nebo se ke me priblizi třeba vecir tata a chce mi dat dobrou noc, no a tak tu se psem lezime, rodice pryc, a najednou se pes (Ben) zvedne a zacne vrcet do tmave chodby, všude zhasnuto, ticho a Ben zacne vrcet a koukat do prazdna, no ja byla tak vystrasena, chvili jsem lezela a cekala, a neodvazovala se pohnout, pak jsem zacla premyslet, co dal, jestli promluvit, nebo se jit podivat po schodech dolu, projit dům, bylo to tak strasidelny, nakonec jsem se po par minutach preci jen odvazila, rozsvítila cely dům, a uklidnila se, ze to byl nejaky blud, ale od te doby se mi to stalo víckrát (vždy, když jsou rodice nekde na dovolene), nevim, co to muze byt. ale prijemne mi teda není, naopak mam vždy husi kuzi, jestli po dome třeba nechodi duch, říká se ze psi tohle dokážou vycitit.
    p.s. libi se mi ten s motivem dyně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To náš pes dělá taky a vždycky se bojím! Ne nadarmo se říká, že psi cítí a vnímají lépe než my! :D Děkuji za super příběh, dám vědět, jestli si vyhrála :)

      Vymazat
  7. Veľmi pekný článok a super veci si si nakúpila :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. V primárku jsem ještě nikdy nebyla i když o tom přemýšlím už dlouho a fakt bych tam chtěla nějak se to zatím nesešlo. To jak jste se dostali dovnitř je docela cool příhoda smajlík. A nakoupený věcičky samozřejmě boží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo cool to celkem bylo :D Přeju ti, ať se ti primark někdy podaří :)

      Vymazat
  9. Také se chystám na nákupy do Primarku, ale až někdy k Vánocům..i když zase možná dřív, nechci stát nekonečné fronty a mačkat se.
    Mileráda se soutěže zúčastním, máš skvělé podmínky. :-) Třeba jednou poprvé taky něco vyhraji, hihi.

    Těch hororových příhod jsem měla fakt dost. Ale asi odvyprávím tu, která se mi stala v práci o noční směnu. Pracuji jako pečovatelka v domově seniorů a bylo něco málo po 2:00 ranní, když jsme s kolegyní zaslechli zvuky, vycházející z některého pokoje. Jenže my dvě jsme zrovna takový strašpytlové, ale člověk musí jít, aby se náhodou někomu něco nestalo. Když jsme stáli uprostřed chodby, najednou byl slyšet zvuk, jako když někdo klepe na stůl. Tím líp pro nás, věděli jsme odkud to jde a vydali se čelem k pokoji. Na každém pokoji je ještě chodba s dveřmi do koupelny a přesně k těm jsem si stoupla a slyšela jsem, jak za rohem někdo s něčím šramotí (za tím rohem ležela paní, která se sama na nohy nepostaví, nemá sílu), tak jsem začala mluvit její jméno, ale neodpovídala, tak jsem začala mluvit na její spolubydlící a ta hned odpověděla a v klidu ležela, protože na tu jsem viděla. Neodvážila jsem se za ten roh podívat, tak jsem znova promluvila (možná jsem dokonce i křičela její jméno!) a najednou strašná rána, jako kdyby něco shodila, tak to jsem s kolegyní vyjekli a doslova utíkali zpět ke stolům, aniž bychom zjistili, co to bylo. Strachy jsem se klepala, protože to byl skutečně zvuk, jako kdyby ta paní byla vzhůru a hrabala se ve svém nočním stolku, ze kterého ty zvuky vyházely. Sedíme za stolem, je ticho a jak je člověk vyděšený, tak poslouchá kde jaké šustnutí. V tu ránu v chodbě za rohem bouchly dveře. Rána jako z děla, na to jsem začala ječet a slzy jsem měla na krajíčku(a pozor, to bylo vtipný) kolegyně z druhého patra (která je také strašpytel) mi začala psát smsku, proč dole křičíme a co se tam děje. :-D No nekecám, ale stáli jsme u výtahu a chtěli utéct. Snažili jsme se ty zvuky nějak odůvodnit, ale nešlo to, stejně tak jako bouchnutí dveří, protože hned jak jsme přišli do práce, tak jsme zavřeli veškerý okna, aby nebyl průvan. A hlavně když jsme viděli, že se zabouchli dveře od pokoje, kde nikdo nebyl, bylo ještě víc strašidelnější.Tohle všechno se odehrálo do půl hodinky, a po zbytek večera byl klid. Bylo to zvláštní, ještě teď mám husí kůži, ale naštěstí se už nic takového neopakovalo. (musím zaklepat!)
    Na toto duchovno mám štěstí.. mám i dvě fotky, na kterých se mi podařilo zachytit strašidelný obličej.
    Jo a na insta jsem tě začala sledovat. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane jo, mám z toho husinu :D! Ještě v domově seniorů - obdiv! O Vánocích je Primark hrozný, to bych tam moc nejezdila :D Ale zase tam seženeš super vánoční kolekce.

      Vymazat
  10. Zapomněla jsem zmínit to nejdůležitější - na tu pani do toho pokoje jsme se šli podívat hned poté, co jsem od ní utekli a spala jako zabitá, takže nevysvětlitelný. A ráda bych vyhrála laky na nehty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš lesky na rty? O žádné laky se nesoutěží :D

      Vymazat
  11. Super kousky ! :) Já v Primarku nikdy nebyla :(. Docela mě to mrzí ale jednou se tam nějak dostanu i kdyby to mělo být zájezdem :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ti to vyjde. Autobusy tam jezdí docela levně :)

      Vymazat
  12. Moc pěkné kousky. Líbí se mi ty punčocháče, taky bych potřebovala nějaké nové. :) To, jak jste se dostali do obchoďáku mě pobavilo. :D

    Hororový zážitek. To je celkem těžký, sice jsem pár nevysvětlitelných zážitků měla, ale nebylo to nic tak hrozného.
    Ale doteď si pamatuji, když jsem byla ještě na ZŠ a byla jsem u kamarádky, seděly jsme v pokoji, povídaly jsme si, byly jsme v bytě sami. A jak jsme seděly, bouchly dveře v kuchyni. Nejdřív nás napadlo, že to byl průvan, jenže pak jsme si uvědomily, že to nemá odkud táhnout, když okna jsou zavřený. Byl to šok, ale dál jsme to neřešily. Pak kamarádka seděla na posteli a nad sebou měla poličku s knihami. Z té poličky najednou z ničeho nic spadla kniha a bylo to jen o kousek, že kamarádku netrefila. Vím, že kamarádka měla pak ještě další zvláštní zážitky. A co taky vím, že s jinou kamarádkou ještě před tímto zážitkem vyvolávaly ducha a neodvolaly ho, tak nevím, zda to byly následky vyvolávání nebo snad jen náhody. Akorát si nedokážu vysvětlit, jak by najednou spadla kniha, která na té poličce už je delší dobu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná se duch s vámi chtěl spojit :D! A děkuji, že si se zúčastnila.

      Vymazat
  13. Krásné věci jsi ukořistila :3
    Do Primarku se chci také teď někdy podívat, uvidíme jestli mi to vyjde :D.. A protože se mi věcičky moc líbí, jdu na ten příběh. - nejvíce se mi líbí právě metalický set, ale jinak se mi mooc líbí i ty balzámky :)
    Asi před 2 lety jsme tradičně vyrazily s kamarádkou ke koním. Ten den se mi podařilo zařídit koníka i pro ni, a tak jsme vyrazily konečně každá na svém koni směrem na louky. Louky lemuje řeka, asi bych měla dodat, že ten den bylo celkově takové sychravé počasí, takže už ta atmosféra toho všeho byla zajímavá. Na první louce mi kamarádka řekla, že se jí zdálo, jako by někdo stál na kraji té řeky a koukal tam. Já tam tedy nic neviděla, a tak jsme pokračovali v cestě. Na druhé louce mi kamarádka znovu říkala, že někoho viděla na okraji, pro tentokrát se mi začali zdát neklidní i koně. Já znova nic neviděla, a i když svojí kamarádce věřím, znám její šprýmy a pokračovaly jsme dál v cestě. Poslední louku jsme projížděly v rychlejším tempu, poté jsem se otočily a jely zpátky. Téměř na konci louky, kde je takový malý mostík, který slouží, jako přejezd, jsem v takovém tom postraním vidění zahledla opravdu jakousi postavu. Bohužel hlavu jsem nestihla otočit, a koně se z ničeho nic rozběhli směrem domů. Viděli to, co já? Byl to jen pocit, a špatná shoda náhod? – Pravdou bylo, že jsme po nějakém čase zjistily, že ten den, co jsme onou postavu viděly, bylo několik let od doby, kdy se tam utopila nějaká dívčina. Musím říct, že když na to vzpomínám mám vždy strašně sevřený žaludek :D..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je zatím nejlepší příběh! :D Mám z toho husinu! Na koních jezdím taky a je to pěkně strašidelné, když někde jedete a koně jsou najednou neklidní! :D Díky za super příběh.

      Vymazat
  14. Ta šála je super!
    Hororový zážitek mám, ale bude to působit spíše tak, že se mi to zdálo. Stalo se mi to v noci, normálně jsme spali (manžel vedle mne) a najednou jsem se probudila a viděla jsem (opravdu reálně), jak nad mým mužem "visí" taková postava - starší muž, ale hrozný!!! Začala jsem ječet, manžel se probudil a duch zmizel! Opravdu jsem ho viděla, bylo to doma, je to tak 6 - 7 let zpět. Strašný zážitek. Ale sen to nebyl.
    Líbí se mi ten set metalických lesků.

    OdpovědětVymazat
  15. Nice post! ❤
    I'm new, i follow you.
    Can you follow me back please?

    https://livingdiamond.blogspot.ba/?m=1

    OdpovědětVymazat
  16. Něco podobného se mi stalo před pár lety. :D Hlášky se většinou nikdy nemohou dát na blog bohužel :D Ani nevím, že už je tu Primark. Já ani žádný hororový zážitek nemám (pokud se nepočítá naše učitelka z chemie :D), tak to asi přenechám ostatním. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Primark tu ještě není, my byli v Drážďanech :D

      Vymazat
  17. hezké úlovky! :) taky se budu muset před Vánocemi do Primarku vypravit :D akorat mě vždycky odradí ty nikdy nekončící davy lidí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Vánocích je to ještě horší :D! a děkuji :)

      Vymazat
  18. No, můj první byl asi v 10 na, který opravdu nezapomenu.Rodice s bráchou odjeli k babičce na návštěvu a já jsem zůstala doma.V té době jsem se bála všech různých zvuků, takže, když jsem něco slyšela hned jsem běžela se schovat za dveře.Pak už jsem nakonec zavřela dveře a pustila si pohádku a uklidnila jsem se. Ještě jsem si to teda dala víc nahlas a dívala se.Pak najednou něco na mne šahlo a udělalo baf.Ja jsem vyjekla, klepala se a byla vystrašená šíleně k smrtí.
    Jako druhý byl večer, kdy se sám pohnul gymnastický míč a začal se třepat.
    Chtěla bych vyhrát buď dýní nebo ducha, ale i 3 možnost by mi nevadila��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby se mi cokoliv jen tak pohlo, tak se začnu fakt bát :D

      Vymazat
  19. Do Primarku bych jednou ráda zavítala, ale ty davy lidí mě dost děsí :D

    OdpovědětVymazat
  20. Já v Primarku byla v Drážďanech a často se vracím do Vídně.
    Akorát v Drážďanech to parkvání je úplné bludiště :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom parkovišti mi ani nemluv :D My jezdíme zásadně jenom nahoru. Do Vídně bych se také ráda podívala :)

      Vymazat